Kadoosje

mei 22, 2019

Hoi allemaal,

Een kadootje dat in een leuk doosje is ingepakt… dat is toch veel leuker om te geven? Nog leuker is het om dan zelf voor een leuke verpakking te zorgen… een kadoosje dus!!


Deze keer een doosje voor een theeliefhebber. De theepot heb ik twee keer gestanst, ertussen zit een klein bakje waar een theezakje (of iets lekkers natuurlijk) in past. De bloem is gekleurd met blends. Op gekleurd papier lopen de blends nogal uit, dus daar moet je wel rekening mee houden. Doe dit dus voorzichtig en leg niet teveel lagen op elkaar.


De stempelset staat in de voorjaarscatalogus en de bijpassende stansen stonden in de Sale a Bration folder. Maar het leuke is... beide komen weer terug in de nieuwe catalogus. De verkoop hiervoor start binnenkort al!!

Wil je de nieuwe catalogus ontvangen? Dat kan door mij een mailtje te sturen met je adresgegevens naar: info@mirandaoriginals.nl


Heb je ook inspiratie gekregen? Hieronder een overzicht van de gebruikte materialen. Als je dat wilt, kan ik deze materialen voor je bestellen. Stuur me dan een mailtje naar info@mirandaoriginals.nl.


Product List

You Might Also Like

0 reacties