22 mei 2018

Share what you love bundle dag 4

Hoi allemaal,


Welkom bij dag 4 van 5 blog posts die helemaal in het teken staan van de prachtige Share what you love bundel.
Deze bundel kun je nu al bestellen! In mijn blog post van 1 mei vertel ik je er alles over. Hop gerust even naar die post om er alles over te lezen!


Gedurende deze 5 dagen ga ik je allerlei leuke projectjes laten zien, die ik gemaakt heb met de materialen uit de Gotta have it all bundel. Van de 3 beschikbare bundels heeft alleen deze bundel het Design papier en de 'statement of the heart' stempel hieronder. Deze stempel zit als cadeau in deze bundel en zal niet los verkocht worden!
Vandaag drie projectjes. Twee verpakkingen voor post-it memo's en één voor een potlood.

De eerste heb ik al heel vaak voorbij zien komen op het internet, maat zelf had ik hem nog nooit gemaakt. Deze post-it memo houder kun je op je bureau wegzetten er er is ook nog plaats voor een klein plotlood.Het tweede is gemaakt met de envelop punch board. Heel snel en gemakkelijk te maken.Een potlood is maar een potlood, maar in zo'n verpakking ziet het er toch veel leuker uit!
Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook deze prachige bundel bestellen? Stuur dan een mailtje naar mirandab.originals@gmail.com en ik verzorg graag je bestelling.

Hieronder een overzicht van de materialen die ik gebruikt heb om deze items te maken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten