18 december 2017

Nieuwe workshop programma

Hoi allemaal,

Terwijl we allemaal druk zijn met de voorbereidingen voor het kerstdiner, ben ik alvast aan de slag gegaan met het workshopprogramma voor het komende jaar.
Dit zijn de datums tot en met Mei 2018

Op zaterdag 13 Januari laat ik je al die leuke dingen zien uit de voorjaarscatalogus tijdens de release party en je maakt ook een leuke kaart met de nieuwe produkten. Je bent welkom van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Wel graag even opgeven door een e-mail te sturen naar mirandab.originals@gmail.com

Alle volgende workshops zijn op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.
25 Januari - Tijd om iets te maken voor je geliefde, zodat je op tijd klaar bent met Valentijnsdag.
8 Februari - Een foto in een fotolijst stoppen is gemakkelijk. Tijdens deze workshop tillen we dit naar een hoger plan.
22 Februari - Tijdens het kaartenbuffet ga je kaarten maken zoveel als je klaar krijgt. Je pakt een bakje waarin alle materialen zitten en maakt de kaart. Als je klaar bent, pak je een ander bakje etc.
8 Maart - Deze keer een techniek workshop met als thema stempels inkleuren.
22 Maart - Mannenkaarten maken is echt iets anders. Daarom maken we deze avond kaarten speciaal geschikt voor mannen.
5 April - Tijdens het kaartenbuffet ga je kaarten maken zoveel als je klaar krijgt. Je pakt een bakje waarin alle materialen zitten en maakt de kaart. Als je klaar bent, pak je een ander bakje etc.
19 April - Tijdens deze workshop gaan je een kaars bestempelen.
3 Mei - Structuur pasta ook wel embossing paste geeft een superleuk effect op je project. We gaan verschillende technieken toepassen om zo te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.
17 Mei - Deze avond ligt er van alles aan materiaal op tafel waarmee je zoveel tags of labels kunt maken als je af krijgt. Er liggen wat voorbeelden als inspiratie, maar laat vooral je creativiteit de vrije loop.

Spelregels:
Tenzij anders vermeld staat, zijn de workshops 's avonds van 19.00 tot 21.00.
Je plekje in de workshop is pas definitief als de betaling door mij ontvangen is.

Heb je vragen or wil je je opgeven? Stuur me even een emailtje naar mirandab.originals@gmail.com.


Op 3 januari 2018 kun je bestellen uit de nieuwe voorjaarscatalogus. Wil je deze alvast inzien, stuur dan een mailtje naar mirandab.originals@gmail.com en ik stuur je een exemplaar toe.

Tijdens de maanden Januari tot en met Maart kun ook je genieten van een geweldige actie die Sale-a-bration heet. Voor alle EUR 60,- aan produkten die je koopt, kun je een gratis cadeau uitzoeken uit de speciale Sale-a-bration folder.

Geweldig toch?

Opgeven voor de workshop kan vanaf nu! Je bent van harte welkom voor een avondje gezellig creatief bezig zijn,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten