Workshop programma

12 Oktober – Herfstkleuren
Tijdens deze workshop ga je een aantal verschillende projecten maken die passen in het herfstthema. Je gaat stempelen en ponsen met de “Painted Autumn” bundel en mooi bijpassend designpapier.
Prijs: € 15,00 (Als je bij het opgeven van deze workshop meteen de “Painted Autumn” bundel bestelt, krijg je € 5,00 korting op de prijs van de workshop)


26 Oktober – Dat verdient een bloemetje 
Of je nu een verjaardagskaart, beterschapskaart of welke andere kaart dan ook stuurt, een kaart met bloemen erop past eigenlijk altijd. Tijdens deze workshop ga je een aantal verschillende projecten maken met bloemen papier, bloemen stempels etc.
Prijs: € 12,50


4 November – kerstkaartenbuffet
Op deze dag ga je zelf aan de slag. Ik heb een aantal kaarten voorbereid en daar een ‘buffet’ van gevormd. Neem een bakje van het buffet en dan ga je aan de slag. Heb je je kaartje klaar? Dan pak je een nieuw bakje en begin je aan de volgende enz., tot de dag voorbij is. Een prima manier om je kerstkaarten op tijd klaar te hebben! Tussen de middag wordt er een lekkere lunch geserveerd, natuurlijk ook in buffetvorm!
De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur.
Prijs: € 25,00 (incl. lunch)


9 November – Jarig worden we allemaal
Tijdens deze workshop ga je een aantal verschillende projecten maken die passen in het verjaardagsthema. Je gaat stempelen en stansen met de “Birthday Delivery” bundel en mooi bijpassend designpapier.
Prijs: € 15,00 (Als je bij het opgeven van deze workshop meteen de “Birthday Delivery” bundel bestelt, krijg je € 5,00 korting op de prijs van de workshop. De bundel bevat ook nog een extra pak van ditzelfde papier om nog veel meer verjaardagsprojecten te maken!)


23 November – Sinterklaas is in het land!
Druk, druk, druk! Druk met inkopen van de Sinterklaaskadootjes. Maar hoe pak je dat nu leuk in? Deze workshop kan je daar bij helpen. We gaan leuke kadodoosjes en labeltjes maken en nog meer!
Prijs: € 15,00 (Als je bij het opgeven van deze workshop meteen de “Decemberlabels” bundel bestelt, krijg je € 5,00 korting op de prijs van de workshop)


7 December – Santa Paws
Tijdens deze workshop ga je stempel afdrukken inkleuren en natuurlijk maak je daar een paar leuke projecten mee. De stempelset die we gaan gebruiken heet Santa Paws, een superleuke set voor iedereen die van dieren houdt!
Prijs: € 15,00


14 December – Glitzy kerst
Het is bijna kerst en net als tijdens de Sinterklaasdrukte moeten ook nu al die kadootjes weer mooi ingepakt worden. Deze workshop kan je daar bij helpen. We gaan leuke kado doosjes en labeltjes maken en nog meer. Allemaal weer andere kado doosjes in mooie glimmende papiertjes, helemaal kerstsfeer!
Prijs: € 15,00 (Als je bij het opgeven van deze workshop meteen de “Cheers To The Year” bundel bestelt, krijg je € 5,00 korting op de prijs van de workshop)


28 December – Stempelen voor het goede doel
Stampin’Up vindt het belangrijk om iets terug te geven aan de samenleving. Daarom doneert Stampin’Up ieder jaar een groot bedrag aan goede doelen, maar vooral aan het Ronald McDonald Kinderfonds wordt een groot bedrag gedoneerd. Dit doen ze door €2,25 te doneren van iedere verkochte stempel genaamd “Sharing Sweet Thoughts”. Tijdens deze workshop ga je een aantal verschillende projecten maken met deze stempelset.
Prijs: € 12,50 (Om het goede doel te steunen, zou ik het super fijn vinden als iedereen bij het boeken van deze workshop ook de stempelset “Sharing Sweet Thoughts”bestelt. Als je dit samen met het boeken van de workshop doet, krijg je € 5,00 korting op de prijs van de workshop)

Spelregels
Tenzij anders vermeld staat, zijn de workshops 's avonds van 19.30 tot 21.30.
Je plekje in de workshop is definitief als de betaling door mij ontvangen is.

Heb je vragen? Stuur me even een emailtje (mirandab.originals@gmail.com)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen